Close sidebar
Close sidebar

Si-a fotografiat fiica mancand pizza in pat, iar ce a urmat apoi este cumplit! Tatal a fost arestat imediat

O comunitate intreaga este in stare de soc dupa ce o fetita in varsta de 8 ani a fost injunghiata mortal de catre propriul tata. Inainte de crima, barbatul postase pe Facebook o poza cu micuta.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mylee si-a dat ultima suflare duminica in bratele medicilor care incercasera din rasputeri sa ii salveze viata micutei injunghiate fara mila de catre propriul tata.

Inainte de tragedie, Bill (54 de ani) postase pe o retea de socializare o poza cu copila de 8 anisori care statea in pat si manca o felie de pizza. Pana in acest moment, nimeni nu stie ce l-a determinat pe barbatul care parea un tata grijuliu sa se transforme in calaul propriei fiice.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Vecinii spun ca Bill s-a mutat in locuinta in care a avut loc crima in urma cu 6 luni si credeau ca locuieste singur, deoarece nu au vazut pana acum nicio alta persoana care sa intre sau sa iasa de la el din locuinta.

Un vecin in varsta de 72 de ani, pensionar, a declarat ca a iesit afara alarmat de tipetele disperate ale unei femei care striga: "Mi-a injunghiat fetita...".

Aceasta era in stare de soc, iar asta era tot ce repeta.

La scurt timp au ajuns si politistii si medicii, care nu au mai putut face nimic pentru fetita. Barbatul a fost arestat, iar politia desfasoara o ancheta in acest caz, relateaza publicatia britanica Metro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI