Potrivit Politiei Capitalei, in perioada 20 decembrie- 13 ianuarie barbatul de 48 de ani i-a trimis fostei sale concubine mesaje amenintatoare pe telefonul mobil, i-a distrus masina si a aruncat cu o caramida in usa locuintei acesteia.

De asemenea, barbatul a intrat cu forta in casa femeii, a amenintat-o si a sechestrat-o atat pe ea, cat pe copiii ei.

In 22 ianuarie, Judecatoria Sectorului 2 a emis un ordin de protectie, care a fost inregistrat la Sectia 9 Politie, prin acesta barbatul fiind obligat sa pastreze o distanta de minimum 200 de metri fata de femeie si de copiii acesteia si sa nu ia legatura cu ei in niciun fel.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El a fost retinut joi pentru 24 de ore, pentru hartuire, distrugere, violare de domiciliu, amenintare si lipsire de libertate in mod ilegal, urmand sa fie dus in instanta.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni ca anul trecut au fost emise peste 3.000 de ordine de protectie si mai mult de 25 la suta dintre acestea nu au fost respectate, astfel ca sunt cautate solutii pentru ca bratarile de protectie sa poata fi folosite si in cazuri de violenta in familie.

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si