Close sidebar
Close sidebar

Si-a hartuit fosta iubita, a sechestrat-o si i-a distrus masina. Ce il asteapta pe bucuresteanul care i-a facut viata un iad fostei sale partenere

Un barbat din Sectorul 2 al Capitalei a fost retinut de politisti dupa ce si-a hartuit fosta concubina, careia i-a trimis mai multe mesaje de amenintare, i-a distrus masina si a sechestrat-o in casa impreuna cu copiii ei.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Politiei Capitalei, in perioada 20 decembrie- 13 ianuarie barbatul de 48 de ani i-a trimis fostei sale concubine mesaje amenintatoare pe telefonul mobil, i-a distrus masina si a aruncat cu o caramida in usa locuintei acesteia.

De asemenea, barbatul a intrat cu forta in casa femeii, a amenintat-o si a sechestrat-o atat pe ea, cat pe copiii ei.

In 22 ianuarie, Judecatoria Sectorului 2 a emis un ordin de protectie, care a fost inregistrat la Sectia 9 Politie, prin acesta barbatul fiind obligat sa pastreze o distanta de minimum 200 de metri fata de femeie si de copiii acesteia si sa nu ia legatura cu ei in niciun fel.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

El a fost retinut joi pentru 24 de ore, pentru hartuire, distrugere, violare de domiciliu, amenintare si lipsire de libertate in mod ilegal, urmand sa fie dus in instanta.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni ca anul trecut au fost emise peste 3.000 de ordine de protectie si mai mult de 25 la suta dintre acestea nu au fost respectate, astfel ca sunt cautate solutii pentru ca bratarile de protectie sa poata fi folosite si in cazuri de violenta in familie.

Sursa: News.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI