Cei doi copii cu vârste de unu și respectiv doi ani au fost injectați de tatăl lor cu heroină pentru a-i ajuta să doarmă. 

Copiii au fost testați pozitiv la opiacee

Cei doi copii locuiau împreună cu părinții și frații lor mai mari în Lancashire, Marea Britanie.

Cei mici au fost testați pozitiv la opiacee, iar poliția cunoștea situația familiei și cum copiii erau neglijați în mod constant.

Un raport publicat de Children's Safeguarding Assurance Partnership scoate la iveală cum familia a fost vizitată de către serviciile sociale începând cu anul 2006. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV| Cu picioarele goale în drum spre școală! Zeci de familii din întreaga țară trăiesc la limita sărăciei

Tatăl le-a injectat heroină celor mai mici „pentru a-i adormi”

Autoritățile cunoșteau faptul că părinții aveau o sănătate mintală precară, consumau alcool și substanțe interzise.

În timpul unei examinări medicale, au fost observate vânătăi la coapse când unul dintre copii a mers la creșă trei zile mai târziu.

„Examinarea copiilor și a familiei lor a evidențiat că au fost neglijați în mod repetat. Copiii erau ”speriați și confuzi”, a susținut Amanda Clarke, un consilier independent care a scris raportul.

Citeste si: Cum a murit Antonia, fetița de patru ani ucisă la Arad?! Scenariul cumplit expus pas cu pas


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si