Close sidebar
Close sidebar

Caz fără precedent: și-a înjunghiat de fratele de 15 ori, nervos că a pierdut un joc pe telefon

Un adolescent și-a ucis fratele, în vârstă de 6 ani, nervos că a pierdut un joc pe telefon. Micuțul a fost înjunghiat de 15 ori.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un adolescent, în vârstă de 13 ani, și-a ucis fratele mai mic cu bestialitate. Într-ocriză de gelozie, băiatul a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat pe fratele lui de 15 ori. 

Cazul fără precedent a avut loc în regiunea Krasnoyarsk Krai din Rusia, la finalul lunii aprilie. În fața anchetatorilor, băiatul a mărturisit că și-a omorât fratele în locuința lor, potrivit The Sun.

Frații locuiau alături de sora lor de 6 luni, de mama lor și de logodnicul acesteia. Pe 23 aprilie, femeia și-a dus fiica la casa bunicilor, iar fiii ei au rămas singuri acasă.

Caz fără precedent: și-a înjunghiat de fratele de 15 ori, nervos că a pierdut un joc pe telefon

Conform anchetatorilor, fratele cel mare a început să se joace pe telefonul mobil, dar și-a pierdut cumpătul atunci când a pierdut la un nivel. Atunci ar fi început să lovească mobilierul și să întoarcă locuința cu susul în jos. Și-a spart și telefonul, iar criminaliștii bănuiesc că acest lucru l-a trezit pe fratele lui, Bogdan, care s-a ascuns în bucătărie de furia lui.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fratele cel mare s-a temut că cel mic le va spune tuturor despre dezastrul pe care l-a făcut, ar fi pus mâna pe cuțit și, într-o criză de isterie, l-ar fi înjunghiat pe micuț de 15 ori.

Când mama copiilor a sosit acasă nu a crezut povestea spusă de adolescent și a chemat Poliția.

În fața anchetatorilor, adolescentul a recunoscut crima, motivând că se temea că fratele îi va spune mamei că a distrus mobila din casă.

Citeste si: VIDEO| Pământ gratis pentru tineri

Citeste si: VIDEO| Românii sunt tot în stare de urgență, dar nu izolați în case, ci pe la porțile instituțiilor statului

Citeste si: VIDEO| Stau la coadă ca să vină acasă

A fost deschis un dosar penal pentru omor, însă nu se știe dacă băiatul a fost arestat.

Citeste si: Imagini inedite! Cum a ales să-și distreze un tătic fetița în timpul pandemiei. Videoclipul este viral pe social media

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI