Este aproape ora 5 dimineata. In parcarea unde sunt amplasate camere de luat vederi apar, ca din senin, doi barbati. Unul cu pantaloni scurti si o bluza de culoare inchisa si altul intr-un tricou alb si pantaloni lungi. Cel din urma merge direct la o masina de culoare neagra ca si cum ar fi proprietarul ei! Ce-i drept, omul se duce pe partea dreapta a autovehiculului, cea a pasagerului, ca si cand ar fi uitat ceva in interior.

In cele cateva secunde pe care le petrece langa autoturism, individul pare ca se uita in interiorul masinii. Priveste cu atentie la ceea ce este in interior si analizeaza fiecare lucru. Apoi, cu o miscare brusca, se lasa in jos si pare sa ia ceva de sub sau de langa masina. Odata ce se ridica in picioare, in mainile barbatului se poate vedea un bolovan. Omul il cara in brate si se indeparteaza de masina.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cu bolovanul in brate individul se duce la celalalt barbat care, pare sa-l astepte intr-un alt colt al parcarii.

Apoi amandoi se intorc la masina neagra, insa doar cel cu piatra se apropie de autoturism. Merge in spatele automobilului ,apoi, cu o miscare brusca, ridica mainile deasupra capului si arunca cu putere bolovanul in luneta.

Dupa ce geamul din spate al masinii se sparge, omul o ia la fuga! Numai ca toata actiunea a fost surprinsa de o camera de supraveghere iar imaginile au fost duse de proprietarul autoturismului la politie.

Oamenii legii il cauta acum pe individ, care risca dosar penal pentru distrugere si inchisoare de la 2 la 7 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si