Un incident care s-ar fi putut încheia tragic a avut loc în Sibiu. O femeie și-a accidentat mama în timp ce încerca să parcheze o mașină, deși nu avea permis de conducere. Din păcate, mama a ajuns sub roțile autoturismului și a fost nevoie de intervenția descarcerării pentru a o salva, potrivit informațiilor transmise de turnulsfatului.ro.

A încercat să parcheze, dar și-a lovit mama cu mașina

Incidentul nefericit a avut loc în localitatea Armeni, din județul Sibiu, în curtea mamei, o femeie în vârstă de 65 de ani. Fiica acesteia, în vârstă de 40 de ani, a încercat să parcheze o mașină.

Citește și: VIDEO „A ta vorbește cu alții. Mai ai puțin și plângi”. Gagea, lovitură sub centură pentru Antoni! A pornit un scandal monstru în casa băieților, după ce s-a aflat de „escapada” Rebeccăi din afara emisiunii

Și-a lovit mama cu mașina în timp ce încerca să parcheze

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit sursei menționate anterior, femeia care s-a urcat la volanul mașinii nu deține permis de conducere. Aceasta ar fi efectuat manevrele greșit și a lovit pe mama sa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În urma impactului, femeia în vârstă de 65 de ani a rămas imboliizată sub roțile mașinii.

La fața locului au ajuns imediat autoritățile. Pentru a o elibera pe femeie de sub roțile autoturismului, a fost nevoie de intervenția descarcerării. Femeia a fost transportată de urgență la spital.

„Echipajul SAJ prezent la fața locului a preluat victima și a transportat-o la UPU Sibiu. Pacienta policontuzionată a suferit traumatisme craniene, faciale, de membre superioare și toracice.

Starea este relativ stabilă, dar necesită investigații amănunțite în Unitatea de Primiri Urgențe”, au transmis cei de pe ambulanță.

Citește și: Destin nefast pentru un bărbat! A sărit din mașină pentru a se salva, dar a murit. Cei doi pasageri au supraviețuit

Și-a lovit mama cu mașina în timp ce încerca să parcheze

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism fără permis și vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si