Cuprins de furie și de lipsa de bani, un român stabilit de mulți ani în Italia și-a luat mama la bătaie pentru suma ridicolă de 20 de euro. Cu ultimele puteri, femeia a alertat autoritățile.

Românul a furat și telefonul mobil al surorii sale

Femeia a fost luată la bătaie pentru că nu a dorit să-i dea ultimii bani pe care îi avea în geantă.

Femeia în vârtsă de 47 de ani a alertat autoritățile.

Bărbatul era cunoscut ca fiind o fire agresivă, nefiind la prima abatere. Pe numele lui s-au înregistrat mai multe plângeri din cauza violenței.

Deși știa că fiul ei este violent, românca nu se aștepta să fie chiar ea una dintre victimele copilului său. Printre loviturile pe care le primea, femeia în vârstă de 47 de ani a sunat disperată la poliţie ca să ceară ajutor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mai multe brăţări de triaj epidemiologic au fost furate și vândute pentru accesul la festivalul UNTOLD

Bărbatul se află în spatele gratiilor

După ce femeia a alertat autoritățile, bărbatul s-a făcut nevăzut.Pe lângă cei 20 de euro, bărbatul a plecat și cu telefonul surorii sale.

Autoritățile l-au urmărit și l-au arestat la 500 de metri de casă. Bărbatul și-a recunoscut fapta și ulterior a fost transportat la închisoarea Catania din Piazza Lanza. 

Citeste si: Incredibil! Un român a furat nisip protejat de lege de pe o plajă din Sardinia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si