Close sidebar
Close sidebar

Și-a luat viața în timp ce vorbea la telefon cu o rudă. Cum a fost găsit bărbatul de salvatori

Un bărbat din Satu Mare, în vârstă de 55 de ani, s-a sinucis în timp ce vorbea la telefon cu o rudă. Incidentul a avut loc în seara zilei de marți.

Diana Puiu,

Și-a luat viața în timp ce vorbea la telefon cu o rudă. Cum a fost găsit bărbatul de salvatori

[Sursa foto: ARHIVĂ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul și-a pus capăt zilelor în timp ce vorbea la telefon cu o rudă. Deși echipele de salvare au fost solicitate imediat, nu s-a mai putut face nimic petru a fi salvat.

Citește și: Râuri de lacrimi pentru Alex, băiatul de 14 ani, care murit în fața părinților lui, după ce un copac a căzut peste mașina lor. Mesajul sfâșietor transmis de tatăl său: „Unicul nostru fiu”

„Astăzi, la ora 19.22, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Arinului. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Citește și: Casandra a murit fulgerător la 17 ani: „Ai lăsat în urmă un gol enorm”

Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament. Victima, o persoană de sex masculin cu vârsta de 55 ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, au precizat cei de la ISU Satu Mare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Moartea subită a unei tinere de 19 ani care "a căzut din pat" și s-a lovit la cap

Moartea subită a unei tinere de 19 ani care "a căzut din pat" și s-a lovit la cap

Un caz șocant a avut loc în acest weekend: o tânără de nici 20 de ani ar fi căzut din patul propriu și s-a lovit atât de grav la cap încât a murit peste câteva ore la spital. Poliția nu exclude ipoteza unei crime, însă dosarul este construit pe pista unei morți accidentale.

Citește și: „Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre”. O învățătoare din Câmpulung Moldovenesc s-a stins din viață, în urma unui accident tragic

Misterul înconjoară  moartea subită a unei tinere de 19 ani  care „a căzut din pat” și a suferit răni grave la cap, informează  Daily Australia.

Potrivit sursei citate, Kristal Taylor, în vârstă de 19 ani, a fost descoperită în stare de inconștiență de către paramedici într-o casă dintr-o suburbie a orașului Ipswich, Queensland, sâmbătă seara la ora 21:30.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și:  Mesajele de ajutor ale femeii sechestrate în portbagaj sunt cutremurătoare: „Mi-e frică că o să mă omoare”

Poliția a spus că fata „s-a prăbușit” și a căzut de pe pat.  Moartea este considerată suspectă  dat fiind că vecinii spun că au auzit „țipete” înainte de incidentul bizar. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI