Close sidebar
Close sidebar

Si-a pierdut casa in instanta, iar acum a ajuns sa doarma in cimitir. Povestea trista de viata a unei femei de 70 de ani din Dambovita

Ecaterina Pantea, o femeie de 70 de ani, din localitatea Corbii Mari, judetul Dambovita, si-a pierdut casa in instanta, iar acum a ajuns sa doarma in cimitir.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit targovistenews.ro, Ecaterina Pantea, ramasa vaduva acum 13 ani, a ajuns sa se judece pentru un teren pe care il stapanea fara drept. Proprietarul pamantului a castigat in instanta terenul si a cerut despagubiri de 30.000 de lei. Femeia a fost executata silit si, astfel, si-a pierdut casa si a ramas si cu o datorie de cateva mii de lei.

Neavand unde sa se duca, Ecaterina Pandrea si-a facut adapost din lemne si celofan langa gardul casei sale, iar noaptea doarme in cavoul familiei, in cimitir.

"Stau aici, că n-am ce să fac. Unde să mă duc? Fraţii şi surorile sunt departe… Nu mai am lacrimi să mai plâng…", spune batrana.

Vecinilor li s-a facut mila de biata batrana si s-au oferit sa o adaposteasca in casele lor. Autoritatile locale nu au luat inca nicio masura pentru o ajuta pe Ecaterina Pandrea.  

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI