Close sidebar
Close sidebar

Si-a pierdut locul de munca in urma unei postari pe Facebook! Imaginile care au ajuns la sefi i-au infuriat la maxim. A fost concediata pe loc!

Publicam orice dorim pe conturile personale de pe retelele de socializare, insa, de cele mai multe ori, nu ne gandim la consecintele pe care o simpla fotografie pe Facebook le-ar putea avea. Nici Rachel Burns nu s-a gandit la urmari atunci cand a publicat pe pagina sa o imagine, chiar de la locul de munca. Nu s-a gandit un moment ca acea postare ar pune capat carierei sale.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

A lucrat, timp de 21 de ani, la Park Hall, o casa de ingrijire rezidentiala pentru persoane in varsta, din Reigate, Surrey. In primii ani a fost asistent medical, dupa care a ocupat functia de administrator al centrului.

Una dintre activitatile de recreere pe care Rachel le organiza cu cei internati la Park Hall erau noptile de muzica, tinute in fiecare vineri.

Intr-o astfel de seara, cand s-a intors acasa, incantata de momentele petrecute, Rachel s-a gandit sa impartaseasca emotiile surprinse cu telefonul, publicand cateva imagini pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

"Am fost foarte entuziasmată de felul in care mi-am petrecut seara", a spus Rachel. "Am postat imaginea, crezând că va fi văzută doar de câţiva oameni, mai ales de cei de la centru, pe Facebook", a mai povestit britanica, potrivit BBC.

Două luni mai târziu, Rachel a fost sunată de şefi şi invitată la sediul central. Nu avea nici cea mai mica idee ce urma.

Gafa pe care Rachel o facuse si care i-a pus capat carierei, dupa 21 de ani de ani a fost faptul ca in fotografiile publicate, aparea un barbat cu sindromul Down, dezvaluindu-o astfel identitatea, fara acordul rudelor, detaliu pe care Rachel il ignorase complet.

Sursa: BBC

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI