Close sidebar
Close sidebar

Și-a prevestit moartea? Mesajul cutremurător postat de Tavy Puștiu înainte de tragicul accident

Tavy Puștiu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, și-a pierdut viața într-un tragic accident. Mașina în care se afla alături de soția sa a fost spulberată de un tren. Cu o lună în urmă, a postat un mesaj pe facebook parcă premonitoriu.

Mircea Pop,

Tavy Puștiu a murit într-un tragic accident

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tavy Puștiu avea doar 29 de ani și era unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele. El și-a pierdut viața, în weekend, într-un tragic accident. Totul s-a întâmplat în timp ce făcea un live pe pagina sa de Facebook.

El se afla în dreapta, iar la volan era chiar soția sa. Aceasta nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu cale ferată și un tren i-a lovit în plin. Artistul a murit pe loc, iar femeia se zbate acum între viață și moarte.

Mesajul cutremurător postat de Tavy Puștiu

Cu o lună înainte de tragedie, artistul a postat un mesaj parcă premonitoriu pe pagina sa de Facebook.

”Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă”, a scris la începutul lunii iulie tânărul manelist pe contul personal de Facebook. 

Tavy Puștiu a murit într-un tragic accident

Citeste si: VIDEO- Și-a filmat propria moarte: Tavy Puștiu a murit după ce mașina sa a fost lovită de un tren

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Cei care au citit mesajul de atunci al lui Tavy Puștiu au rămas șocați, spunând clar că artistul și-a prevestit sfârșitul.

Ei fac asocierea cu trenul care a intrat în plin în mașina în care se afla Tavy Puștiu.

Soția sa a supraveițuit, dar este în stare gravă

”O conducătoare auto, în vârstă de 24 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Trandafirilor, sensul către strada Răului, ajunsă la trecerea la nivel de cale ferată, posibil pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost surprinsă și accidentată de un tren privat care se deplasa pe ruta Măneciu-Ploiești Sud.

Tavy Puștiu a murit într-un tragic accident

Citeste si: Ea este Monica, soția lăutarului decedat. Mașina lui Tavy Puștiu a fost spulberată de un tren

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost rănită grav și a necesitat transportul la spital.

Din nefericire, un bărbat în vârstă de 29 de ani, cea de-a doua victimă (pasagerul din dreapta față), a fost declarat decedat”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Prahova la scurt timp după accident.

Citeste si: Accident teribil pe DN2. Un copil a fost grav rănit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI