Close sidebar
Close sidebar

Si-a prevestit moartea! Un baietel autist, care a murit inecat, a desenat scena mortii inainte de tragedie

Un baietel autist in varsta de 11 ani, care a murit inecat, si-a prevestit moartea, sustin parintii lui. Inainte de tragedie, baiatelul a facut un desen prin care este redata scena mortii.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ognjen Rakocevic a fost gasit mort anul trecut. Baiatul de 11 ani, care suferea de autism, s-a inecat in lacul Skadar din Muntenegru, cel mai mare lac din sudul Europei.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Tatal lui Ognjen este convins ca fiul sau a avut o premonitie in ceea ce priveste moartea sa si a realizat un desen care reda intocmai locul in care a murit.

Ogi, asa cum il alinta familia, a plecat de acasa, iar autoritatile cred ca a cazut in rau si s-a inecat.
In imaginea despre care vorbeste tatăl copilui, Ognjen ar fi desenat, apa in care a fost găsit mort, dealul din apropierea locului din care i-a fost recuperat trupul si verdeata din jurul zonei.

Sursa: Daily Mail 

Foto: CEN

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI