Close sidebar
Close sidebar

Si-a prins iubitul in timp ce o insela la telefon cu o alta femeie! Ce s-a intamplat dupa este cutremurator

O femeie din Anglia si-a mutilat logodnicul in zona intima dupa ce l-a prins ca o inseala cu o alta femeie. In varsta de 44 de ani, Rachael si-a taiat barbatul, care urma sa ii devina sot, cu inelul de logodna in zona intima.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a intamplat intr-o zi cand Rachel a venit acasa si l-a prins pe Trevor in pat, gol, in timp ce vorbea pe telefon cu o femeie din China.

Orbita de gelozie si furie, Rachel a inceput sa se certe cu logodnicul ei si l-a taiat in zona intima cu diamantul de la inelul de logodna.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Barbatul a ajuns cu o infectie de toata frumusetea la spital, dar sustine ca nu isi aminteste cand l-a taiat iubita si cum. A fost operat si in cele din urma s-a recuperat.

Potrivit Daily Mail, cei doi iubiti s-au separat. El a s-a mutat in China, la femeia cu care avea o aventura, iar ea a fost condamnata la cateva luni de inchisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI