Sean Donis si-a localizat sotia cu ajutorul telefonului mobil al femeii si urmarit-o pas cu pas atunci cand a vzut ca femeia se indreapta catre o destinatie necunoscuta. Barbatul a vazut cum sotia sa, Nancy (38 de ani) intra intr-o casa, a asteptat cateva minute, apoi a intrat si el. Cand a vazut ce facea sotia sa, barbatul a incremenit. 

A

avut nevoie de cateva secunde sa isi revina, dupa ce a surprins-o pe mama copiilor sai goala, in pat cu seful ei in varsta de 58 de ani. Barbatul a scos telefonul mobil, a filmat intreaga scena, apoi a fugit, lasandu-si sotia in bratele sefului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cu toate ca nu i-a agresat in niciun fel pe cei dpi, Sean a fost arestat si acuzat de intrare prin efractie si supraveghere ilegala si risca pana la 20 de ani de inchisoare pentru fapta sa.

Gratie avocatilor care i-au pregatit o aparare imbatabila si care au sustinut cu vehementa faptul ca

Sean ar merita chiar si o medalie pentru faptul ca nu a recurs la agresiune atunci cand si-a surprins sotia in ipostaze intime cu seful sau, tatal celor doi copii a fost eliberat si achitat pentru fapta sa.

Sursa: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si