Bătrânul din comuna dâmbovițeană Malu cu Flori suferea de cancer la prostată și diabet. Rudele cred că aceste afecțiuni l-au făcut pe bărbat să recurgă la gestul extrem.

El a fost găsit de fiica sa, într-o magazie, ea fiind cea care a sunat la 112. Medicii nu au mai reuşit să facă nimic pentru bătrân.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„A mai avut două tentative şi cred că intenţionat a aşteptat astăzi să plec de acasă. Nu şi-a luat nici pastilele şi nici nu a mâncat. El avea mesele stricte. Cred că a premeditat chestia asta. Culmea e că astăzi a fost şi fratele meu aici cu soţia. A venit, au vorbit, s-a comportat normal. Nu avea nicio supărare. Adică era bolnav, avea un cancer de prostată, diabet, hipertensiune, boli ale bătrâneţii. A mai avut două tentative”, a povestit fiica bătrânului.

Bătrânul era de profesie tâmplar, iar cei care l-au cunoscut spun că era extrem de priceput.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si