Close sidebar
Close sidebar

Și-a pus fiica de 18 ani să se culce cu bărbați în vârstă ca să-i dea bani de cosmetice

Georgina Clarke, în vârstă de 41 de ani, și-a pus fiica, pe Kayla Morris, acum în vârstă de 23 de ani, să întrețină relații sexuale cu bărbați în vârstă pentru a face rost de bani... de cosmetice și operații estetice.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia a făcut dezvăluirile în cadrul unei emisiuni de TV, iar prezentatoarea a fost pur și simplu șocată când a auzit tot ce s-a întâmplat. „Ce fel de mamă și-ar lăsa fiica de 18 ani să întrețină relații sexuale cu bărbați în vârstă pentru a primi produse cosmetice?”

„Sunt norocoasă să am o fată cum este Kayla, care să îmi plătească tratamentele de înfrumusețare. Nu mă deranjează că umblă cu bărbați în vârstă ca să facă rost de bani pentru cosmetice”, spunea Georgina.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De cealaltă parte, fiica sa Kayla era nemulțumită de tot ce trăia. „ Îmi amintesc că tot ce îmi doream era să se termine totul. Simțeam o presiune destul de mare, era toată treaba asta cu Kim Kardashian, cu Instagram, cu pozele”, spune Kayla.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI