La doar 44 de ani, viața Laurei s-a transformat într-o continuă suferință. Femeia a mers la un salon din orașul în care locuiește pentru a avea parte de un tratament facial. Mai exact, era vorba despre o procedură de exfoliere facială.

Totul s-a petrecut în anul 2021, atunci când Laura Turner a trecut încrezătoare pragul salonului din Wimbledon. Totuși, femeii nu i s-a explicat concret în ce constă tratamentul cu pricina, astfel că s-a trezit supusă unei proceduri în cadrul căreia s-a folosit curent electric pentru a stimula celulele pielii de pe față.

Citește și: Cum ar putea Jocurile Olimpice de la Paris să devină un eveniment de răspândire masivă a febrei dengue

marea britanie, caz socant, tratament facial

După tratamentul facial, viața Laurei a devenit un chin 

În timpul procedurii, femeia mărturisește că a început să simtă ceva neobișnuit la nivelul dinților. Abia ulterior a aflat femeia că o persoană care are chiar și o mică bucată de metal în corp nu ar trebui să treacă prin acest tratament, iar Laura purta aparat dentar la acea vreme.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Din acea clipă, femeia a fost copleșită de dureri dentare și a trecut prin nenumărate vizite la medici.

Printre multe probleme cu care a început să se confrunte s-a numărat și insomnia acută, care a împiedicat-o să mai funcționeze ca un om normal.

„Mi-a fost luată complet abilitatea de a funcționa ca un om normal. Nu puteam să ies din casă. Eram izolată, mă simţeam singură şi terifiată”, a povestit ea, potrivit Mirror.

După dureri cumplite, în primăvara anului 2022 Laura a început să se gândească la sinucidere.

După o astfel de tentativă, în care a căzut de pe o clădire, femeia și-a fracturat mai multe oase, iar acum se află încă în spital, dar are șanse serioase să își revină.

Citește și: „Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi

marea britanie, caz socant, tratament facial


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si