Close sidebar
Close sidebar

Si-a sacrificat viata pentru a salva romanii prezenti la show-ul aviatic. Interviu emotionant cu pilotul care a murit: "Deasupra norilor este soare si frumos"

Florin Rotaru este un erou de acum! Ieri, el a condus pentru ultima data un avion in cadrul showlui aviatic de la baza Borcea.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aeronava, MIG 21, pe care o pilota Florin s-a prabusit. El a ales sa nu se catapulteze si a sfarsit carbonizat. Ministerul Apararii a publicat un video emotionant in memoria sa. Pilotul spunea ca deasupra norilor e soare si frumos.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Deasupra norilor, soare si frumos. Un plafon ca o plapuma alba... dar, nu avem timp acum de partea artistica. Nu a fost un zbor pentru a admira peisajul." sunt cuvinte rostite de Florin Rotaru dupa ce aterizeaza.

El si-a sacrificat propria viata pentru a salva sutele de romani prezenti la spectacolul aviatic. Un mesaj aparut pe pagina Ministerului Apararii spune ca daca se catapulta, avionul isi continua drumul spre public.

„Daca pilotul se catapulta, avionul isi continua drumul spre public si ar fi fost jale.... Un om deosebit care a facut sacrificiul suprem....

Am fost acolo... A fost un erou... Condoleante!”- Stefan Leau

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI