Romanca s-a aruncat in gol de pe podul Clementino din localitatea Civita Castellana sub privirile ingrozite ale trecatorilor, scrie Rotalianul.    "Si-a scos papucii, si-a facut semnul crucii si s-a aruncat”, au relatat martorii.

Citeste si: Politistul mort din Gorj urma sa se casatoreasca anul viitor. Dupa ce a aflat vestea, iubita sa a avut nevoie de ingrijiri medicale

Daniela Lazaroiu, in varsta de 47 de ani si casatorita, se pare ca era rezidenta la Roma dar era venita in vizita la o prietena care locuieste la Civita Castellana. Alarma a fost data de cativa trecatori care au vazut-o pe conationala noastra aruncandu-se de pe pod. Sosite la fata locului, autoritatile si echipajul de pe ambulanta nu au mai putut face nimic pentru a salva femeia. Aceasta sarise intr-o rapa de la o inaltime de peste 50 de metri iar gasirea corpului neinsufletit de catre pompieri si medici a durat aproape o ora.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din primele investigatii reiese ca femeia a decedat pe loc.

Nu se stie pana in momentul de fata de ce conationala noastra a ales sa faca acest gest. Potrivit autoritatilor, Daniela nu a lasat niciun bilet sau mesaj care sa explice motivul sinuciderii sale. 

Sursa foto: TusciaWeb.eu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si