Tentativa de crimă a avut loc după ce soțul care a călcat strâmb a venit beat acasă și soția i-a descoperit în telefon mesajele „murdare” către alte femei.

Citește și: Anchetă de amploare în Sibiu, după ce o studentă la Teologie a dispărut de două săptămâni

Jonathan Neale, în vârstă de 40 de ani, a adormit lângă ușa de la intrare după o zi în care a băut și s-a uitat la rugby cu o altă femeie, potrivit declarațiilor din instanță.

Soția lui, Claire, l-a pus în pas după ce i-a făcut o fotografie întins pe podea. Shen i-a verificat apoi telefonul și a găsit zeci de mesaje către alte femei, scrie Yahoo News.

Ce a aflat soția din telefonul soțului bețiv

Judecătorii de la Curtea de Magistrați din Newport, Țara Galilor, au analizat toate mărturiile aduse de femeia strangulată de soț.

Ea a povestit: „I-am luat hainele ude de pe el, l-am culcat și m-am uitat prin telefon, unde am descoperit că nu s-a oprit să trimită mesaje texte murdare femeilor, videoclipuri în care le spune femeilor că le iubește și că, dacă nu ar fi căsătorit cu mine, ar fi cu ele”.

Cei doi soți, pe când erau proaspăt căsătoriți

[Sursa foto: Twitter]

După ce i-a verificat telefonul, Claire i-a spus lui Neale: „Am terminat-o cu tine”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Au urmat scene violente apoi: Neale și-a atacat apoi soția, a sugrumat-o cu mâinile în jurul gâtului ei, făcând-o „să se teamă pentru viața ei”.

Citește și: VIDEO- Incident halucinant la Gara de Nord din București! O femeie a fost înjunghiată în plină zi

El i-a dat drumul femeii doar după ce Claire l-a mușcat de mână, înainte să fugă din casă.

Femeia a stat în spital după incidentul violent cu soțul

Procurorul Anna Parry a spus că Neale a combinat berea și whisky-ul pe tot parcursul zilei în timp ce urmărea meciul de rugby dintre Țara Galilor și Irlanda.

„Inculpatul se uitase la rugby cu prietenii săi”, a spus procurorul de caz. „A rugat victima să-l ia și ea s-a dus cu mașina. Inculpatul a fost găsit în stare de ebrietate, adormit într-o stație de autobuz. Când au ajuns acasă, soțul a adormit în hol, iar apoi soția l-a dus în pat".

„Victima i-a verificat telefonul mobil si a descoperit aventurile sotului”, a mai spus procuroarea.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Curtea a auzit că Claire l-a trezit pe Neale și i-a spus: „Am terminat”, și i-a cerut să plece.


„El a început să o strângă de gât cu ambele mâini și i-a pus în pericol viața”, a mai spus doamna Parry.

Soții Neale, pe vremea când erau fericiți împreună

[Sursa foto: Twitter]

„Inculpatul a fugit din casă și a fost ulterior arestat de poliție”, se mai spune în rechizitoriu.

Jonathan Neale, din Newport, Țara Galilor, a pledat vinovat la acuzația că și-a sugrumat intenționat soția.

Soțul a primit o pedeapsă de 12 luni cu suspendare și un ordin de restricție de doi ani în care nu are voie să ia legătura cu soția sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si