Pentru a-și arăta dragostea față de partener, Ana și-a tatuat numele iubitului pe frunte. Întregul moment a fost filmat și videoclipul a fost postat pe rețelele de socializare.

Și-a tatuat numele iubitului pe frunte. Planul pe care îl are dacă se vor despărți

Și-a tatuat numele iubitului pe frunte. Planul pe care îl are dacă se vor despărți

[Sursa foto: Captură TikTok]

La 27 de ani, Ana și-a tatuat numele iubitului pe frunte

„Îmi tatuez numele iubitului pe față”, a spus tânăra Ana care a devenit virală după ce a postat videoclipul pe TikTok.

Aproximativ 19 milioane de vizualizări a strâns videoclipul tinerei care a făcut pasul uriaș pentru a-și declara iubirea.

Reacțiile au apărut rapid în mediul online.

Internauții au crezut inițial că totul este o înscenare. Oamenii au crezut că tatuajul este făcut din cerneală care se va șterge, potrivit New York Times. 

Și-a tatuat numele iubitului pe frunte. Planul pe care îl are dacă se vor despărți

Și-a tatuat numele iubitului pe frunte. Planul pe care îl are dacă se vor despărți

[Sursa foto: Captură TikTok]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Alex Velea și Antonia, îndrăgostiți ca-n prima zi. „Este femeia pe care o iubesc din tot sufletul meu și fără de care n-aș putea respira”

@user3lx20fhcaa

My new face tattoo ❤️

♬ original sound- user25935773478

”Este o farsă. Nu există sânge sau roșeață”, a scris un internaut în comentarii.

După criticile primite, tânăra Ana a scris că totul a fost real și ea chiar și-a tatuat pe frunte numele partenerului de viață.

„Da, este real. Încă nu-mi vine să cred că am făcut-o. Știu că este puțin nebunesc, dar îmi place să-mi exprim sentimentele și cred că dacă iubești cu adevărat pe cineva, ar trebui să arăți asta”,  le-a

răspuns Ana în comentarii celor care nu o credeau.

Citește și: ”Pur şi simplu m-a doborât. Este şi va rămâne fiica mea”- Elena Lasconi, prima reacție după ce a fost criticată de fiica ei pentru că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradițională

Ana a lămurit internauții și ce va face în situația în care se va despărți de cel al cărui nume și l-a tatuat. Tânăra a spus că în acel moment va fi nevoită să își găsească un partener care să aibă același nume cu actualul.

”Dacă ne despărțim, va trebui doar să-mi găsesc un alt Kevin. Nu știu de ce oamenii cred că să-ți faci un tatuaj atât de mare pe frunte este o mare problemă. Încă poți să-ți găsești un loc de muncă și alte lucruri", a spus tânăra în postarea sa care a devenit virală pe internet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si