In secundele dinaintea mortii, fata de 18 ani e filmata pe trotuar. Traverseaza strada prin loc nepermis, dar dupa ce se asigura ca nu vine nicio masina. Ajunge pe partea cealalta, fara sa stie ca numaratoarea inversa a pornit.

Iulian Gaina- primar comuna Tarcau: avea o viteza foarte mare dupa cum am vazut pe camera de luat vederi de la punctual de control.

30 de secunde mai tarziu, masina ucigasa se indreapta spre tanara, ca o vijelie, spulberand-o la doi pasi de iubitul care o astepta.

Iulian Gaina- primar comuna Tarcau: nu a mai ajuns acasa, a fost proiectata intr-un gard fiind accidentata mortal 5.00

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

- Sub ochii priuetnului ei, daca nu era parapetul ala intra si in el, copila asta venea de la cumparaturi, barbat-su o astepta acolo unde e masina cu Stop-ul.

Din impactul nimicitor cu capul de pod, baiatul de 19 ani e scos in stare foarte grava.

- Pe sofer l-am vazut, era aici gemea, am adus o patura si am pus-o pe el.

Amanunte socante ies la iveala la scurt timp dupa nenorocirea provocata. Se pare ca soferul, care avea de 2 luni permisul in buzunar, a inlocuit cauciucurile de iarna cu unele de vara, ca sa le testeze pe drumul partial acoperit cu zapada. Cand a zdrobit-o pe tanara nevinovata, avea 130 de km pe ora.

- Un baiat cam teribilist, cam greu de controlat si taica-su i-a atras atentia, acum isi luase masina noua, lucrase in Anglia, era recalcitrant cum se zice, i-a mai atras si politia atentia.

"Sa nu-ti fie frica de moarte. Nu doare la fel ca viata"- este una dintre postarile recente ale fetei, care, in mod ironic, avea la profil o fotografie in care aparea intinsa intr-o masina partial dezmembrata.

Fata ucisa din accident urma sa plece, peste cateva saptamani la munca, in strainatate, ca sa-si faca un viitor mai bun alaturi de iubit.

In Bistrita, un alt pieton a avut un noroc incredibil! Barbatul a fost ratat la mustata de o masina, dar a doua l-a luat in plin, pe trecerea de pietoni.   

Atat cel de la volan, cat si trecatorul au ajuns la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si