Cei doi au deschis restuarantul in 1989, in ciuda parerilor negative. Nimeni n-a crezut ca un restaurant ar putea avea succes intr-o astfel de zona. Insa recenziile excelente i-au adus clienti pana in 2025.

"Pareti nişte copii draguti, dar nimeni nu va veni sa manance la restaurant în Earlton, aşa ca mai bine renuntati. Acum am rezervari pana în 2025", povesteşte el, potrivit gustarte.ro.

Succesul sau vine din calitatea serviciilor sale, dar si a ingredientelor. Tot ce foloseste provine din proprietarea sa de 12 acri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mi-am dat seama într-o zi că tot ce aveam nevoie pentru a găti puteam să găsesc chiar aici pe proprietatea mea. Am creat fiecare farfurie, ulei, făină, condiment şi chiar am făcut propria mea brânză. Toate ingredientele vin de pe acest pământ. Nu gătesc în tigăi şi pe grătare clasice, ci folosesc scânduri de lemn de aici sau diverse pietre".

Restaurantul a cunoscut un succes impresionant. Clientii sunt dispusi sa astepte si zece ani pentru a gusta din preparatele sale. Pentru 375 de dolari, acestia ar putea incerca cele 20 de carnuri marca Baehrel, care pot fi degustate in 5 ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si