Close sidebar
Close sidebar

Si-a transformat subsolul casei intr-unul dintre cele mai de succes restaurante. Oamenii sunt dispusi sa astepte si zece ani pentru a gusta din preparatele sale

Damon Baehrel a invatat singur sa gateasca, fiind indragostit de bucatarie de cand era copil. A decis sa isi deschida propriul restaurant, alaturi de sotia sa, in subsolul casei din Earlton, un oraşel în nordul New York-ului. Nimeni nu a avut incredere in ei, insa acum restautantul Damon Baehrel are o lista de asteptare de zece ani.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi au deschis restuarantul in 1989, in ciuda parerilor negative. Nimeni n-a crezut ca un restaurant ar putea avea succes intr-o astfel de zona. Insa recenziile excelente i-au adus clienti pana in 2025.

"Pareti nişte copii draguti, dar nimeni nu va veni sa manance la restaurant în Earlton, aşa ca mai bine renuntati. Acum am rezervari pana în 2025", povesteşte el, potrivit gustarte.ro.

Succesul sau vine din calitatea serviciilor sale, dar si a ingredientelor. Tot ce foloseste provine din proprietarea sa de 12 acri.

Citeste si: Cine este și cum arată Alina, soția lui Gabriel Cotabiță: „I-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obișnuit”- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”- wowbiz.ro

Citeste si: Diana Șoșoacă, al doilea scandal în ziua alegerilor: a amenințat cu bătaia un cetățean în secția de vot. "Boșorog nenorocit!"- antena3.ro

Mi-am dat seama într-o zi că tot ce aveam nevoie pentru a găti puteam să găsesc chiar aici pe proprietatea mea. Am creat fiecare farfurie, ulei, făină, condiment şi chiar am făcut propria mea brânză. Toate ingredientele vin de pe acest pământ. Nu gătesc în tigăi şi pe grătare clasice, ci folosesc scânduri de lemn de aici sau diverse pietre".

Restaurantul a cunoscut un succes impresionant. Clientii sunt dispusi sa astepte si zece ani pentru a gusta din preparatele sale. Pentru 375 de dolari, acestia ar putea incerca cele 20 de carnuri marca Baehrel, care pot fi degustate in 5 ore.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI