Cei doi au deschis restuarantul in 1989, in ciuda parerilor negative. Nimeni n-a crezut ca un restaurant ar putea avea succes intr-o astfel de zona. Insa recenziile excelente i-au adus clienti pana in 2025.
"Pareti nişte copii draguti, dar nimeni nu va veni sa manance la restaurant în Earlton, aşa ca mai bine renuntati. Acum am rezervari pana în 2025", povesteşte el, potrivit gustarte.ro.
Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro
Mi-am dat seama într-o zi că tot ce aveam nevoie pentru a găti puteam să găsesc chiar aici pe proprietatea mea. Am creat fiecare farfurie, ulei, făină, condiment şi chiar am făcut propria mea brânză. Toate ingredientele vin de pe acest pământ. Nu gătesc în tigăi şi pe grătare clasice, ci folosesc scânduri de lemn de aici sau diverse pietre".