Caz șocant în Brazilia unde o tânără mamă și-a omorât fiul. Ea a declarat că a recurs la acest gest de teama că soțul ei nu va accepta copilul. Înainte să recunoască, a vrut să ascundă teribila crimă într-un mod macabru.

Întâmplarea șocantă s-a produs în Brazilia, mai exact în Ecoporanga, Espirito Santo. Acolo locuia bebelușul Bryan Henrique Sousa Veronez împreună cu părinții lui. Copilul a murit după două luni de viață, după ce a fost ucis de mama lui de 20 de ani.

Bebeluș de două luni- strangulat de mamă

Crima a avut loc pe data de 13 septembrie. Femeia a rămas singură cu băiatul, după ce tatăl a plecat să mulgă vacile. Atunci, mama bebelușului a pus la cale planul morții fiului ei. Ea și-a strangulat copilul de mai multe ori. Ca să nu pară vinovată, brazilianca s-a legat singură de mâini și de picioare ca totul să fie considerat un jaf.

și-a ucis bebelușul de două luni
O braziliancă și-a omorât bebelușul de două luni.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Medic arestat după ce a ucis doi pacienți infectați cu coronavirus. Cum a fost posibil?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Tatăl criminal care și-a ucis copilul, în vârstă de 8 ani, condamnat pe viață?! Detalii din anchetă

Cei doi soți au ajuns imediat la poliție. Acolo, femeia a mărturisit că suspecți sunt doi bărbați care au intrat în casă prin efracție, i-au sufocat copilul și au legat-o. Oamenii legii au făcut cercetări și nu au găsit nicio dovadă, astfel că minciuna femeii a ieșit la suprafață.

În cele din urmă, tânăra mamă a mărturisit crima. Ea le-a spus polițiștilor că și-a omorât copilul de teamă că soțul ei nu și l-ar dori. Aceasta a mai declarat că suferă de depresie postnatală, informează Daily Star.

Cu o săptămână înainte de teribila crimă, tatăl băiatului a mers la poliție și a declarat că cineva a pus otravă în biberonul fiului său.

Mama criminală a fost dusă după gratii sub suspiciunea de crimă şi distrugere de probe.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si