Close sidebar
Close sidebar

Femeia care și-a ucis bebelușul de frica că nu va fi acceptat de soț. Cum și-a mascat gestul

O femeie și-a ucis copilul de doar luni. Gestul ei a venit de frica că micuțul nu va fi acceptat de soț. Tânăra mamă a încercat să mascheze crima într-un mod teribil.

Georgiana Balaban,

Tânăra mamă care și-a ucis copilul. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Caz șocant în Brazilia unde o tânără mamă și-a omorât fiul. Ea a declarat că a recurs la acest gest de teama că soțul ei nu va accepta copilul. Înainte să recunoască, a vrut să ascundă teribila crimă într-un mod macabru.

Întâmplarea șocantă s-a produs în Brazilia, mai exact în Ecoporanga, Espirito Santo. Acolo locuia bebelușul Bryan Henrique Sousa Veronez împreună cu părinții lui. Copilul a murit după două luni de viață, după ce a fost ucis de mama lui de 20 de ani.

Bebeluș de două luni- strangulat de mamă

Crima a avut loc pe data de 13 septembrie. Femeia a rămas singură cu băiatul, după ce tatăl a plecat să mulgă vacile. Atunci, mama bebelușului a pus la cale planul morții fiului ei.

Ea și-a strangulat copilul de mai multe ori. Ca să nu pară vinovată, brazilianca s-a legat singură de mâini și de picioare ca totul să fie considerat un jaf.

O braziliancă și-a omorât bebelușul de două luni. [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Medic arestat după ce a ucis doi pacienți infectați cu coronavirus. Cum a fost posibil?

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Tatăl criminal care și-a ucis copilul, în vârstă de 8 ani, condamnat pe viață?! Detalii din anchetă

Cei doi soți au ajuns imediat la poliție. Acolo, femeia a mărturisit că suspecți sunt doi bărbați care au intrat în casă prin efracție, i-au sufocat copilul și au legat-o.

Oamenii legii au făcut cercetări și nu au găsit nicio dovadă, astfel că minciuna femeii a ieșit la suprafață.

În cele din urmă, tânăra mamă a mărturisit crima. Ea le-a spus polițiștilor că și-a omorât copilul de teamă că soțul ei nu și l-ar dori. Aceasta a mai declarat că suferă de depresie postnatală, informează Daily Star.

Cu o săptămână înainte de teribila crimă, tatăl băiatului a mers la poliție și a declarat că cineva a pus otravă în biberonul fiului său.

Mama criminală a fost dusă după gratii sub suspiciunea de crimă şi distrugere de probe.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI