Scene cutremurătoare s-au petrecut duminică dimineața în Vâlcea. Un individ în vârstă de 39 de ani a distrus o întreagă familie. Bărbatul din Păușești-Măglași și-a omorât cumnata în bătaie, după care și-a pus capăt zilelor.

Locul în care individul și-a pus capăt zilelor nu este unul întâmplător. Bărbatul s-a spânzurat în atelierul auto, exact acolo unde a pierit și fratele său cu doi în urmă.

Și fratele criminalului a ales să își încheie socotelile cu viața. 

Citește și: VIDEO Desfășurare de forțe după bătaia din Pantelimon! De la ce a pornit cu adevărat scandalul cu bâte și săbii dintre clanurile rivale

crima valcea, femeie ucisa, sinucidere

Filmul tragediei din Vâlcea 

Oamenii legii au fost chemați la locul tragediei după ce individul de 39 de ani a fost găsit spânzurat. Pentru că pe numele lui era emis un ordin de protecție, polițiștii au făcut verificări și au găsit-o pe cumnata bărbatului decedată, cu urme vizibile de violență pe trup. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

„La data de 22 septembrie 2024, în jurul orei 09:15, polițiștii orașului Băile Olănești au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că, în localitatea Păușești-Măglași, o persoană a fost găsită spânzurată. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că cele sesizate se confirmă, echipajele medicale efectuând manevrele de resuscitare, însă rezultatul a fost negativ, declarându-se astfel decesul persoanei. În cauză, este vorba de un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea Păușești-Măglași, cunoscut cu afecțiuni psihice.

Totodată, au fost efectuate verificări specifice, ocazie cu care s-a stabilit că pe numele acestuia, la data de 23 august a.c., a fost emis un ordin de protecție față de cumnata sa, respectiv o femeie în vârstă de 32 de ani. Având în vedere aceste aspecte, au fost efectuate verificări în imobilul sus-numitei din aceeași curte, aceasta fiind găsită decedată și prezentând urme de violență.

Din cercetări, s-a stabilit că în ordinul de protecție, bărbatul în vârstă de 39 de ani avea interdicția de a nu se apropia la o distanță de minim 5 metri față de femeia în cauză, cu excepția situației în care aceștia se întâlnesc accidental pe drumul de acces către imobile, întrucât personale locuiau în aceeași curte.

De asemenea, a reieșit că de la data emiterii ordinului de protecție nu au fost semnalate sesizări cu privire la încălcarea obligațiilor ce îi revin în respectivul ordin de protecție.

Citeste si: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”- kfetele.ro

Citeste si: Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În cauză, o echipă operativă complexă, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea care efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment” ,  transmite IPJ Vâlcea.

Citește și: VIDEO Cel puțin 4 morți și zeci de răniți în urma unui atac armat! Poliția din Alabama, în alertă totală

crima valcea, femeie ucisa, sinucidere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si