Un tânăr din Irak și-a ucis iubita, după ce aceasta a refuzat să se căsătorească cu el. Femeia a fost ucisă și a suferit 34 de răni în zona gâtului. Zayad și-a recunoscut fapta și a fost condamnat la închisoare pe viață. El a mărturisit că din gelozie a făcut acest lucru.

Citeste si: Suspectul dublei crime, în fața judecătorilor

Zayad și-a ucis partenera cu un cuțit de 15 centimetri, după ce femeia i-a refuzat cererea în căsătorie. Criminalul are 25 de ani și va fi judecat în Germania pentru crima sa. Își va petrece restul vieții după gratii.

Citeste si: VIDEO| Principalul suspect din cazul dublului asasinat, de la Iași, a ajuns în România. Ce a declarat Ahmed Sami El Bourkadi

Un bărbat și-a ucis iubita după ce a fost refuzat

Prima dată, criminalul a primit 12 ani pentru omor din culpă, dar oamenii legii au rejudecat sentința, considerată prea ușoară de către Curtea Federală de Justiție (BGH) din Germania. Potrivit judecătorului Gesine Brunkow, Fatemeh fusese înjunghiată în zona gâtului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un român și-a ucis iubita pentru că a încercat să schimbe postul la TV. Ce pedeapsă va primi bărbatul

Cei doi îndrăgostiți formau o relație de aproximativ trei luni.

Individul nu a putut să treacă peste refuz, așa că a devenit agresiv. Tânăra era mereu controlată de bărbat.

Când a realizat femeia nu vrea să-i devină soție, el a ucis-o. Conform oamenilor legii, Zayad a luat-o pe Fatemeh într-o mașină și a condus-o într-un mediu rural, cât mai departe de ochii oamenilor. În cele din urmă, femeia a fost găsită înjunghiată cu 34 de răni în zona gâtului.

Tânărul a declarat că și-a omorât iubita și este acuzat de omor. Bărbatul a motivat crima din gelozie și susține că tânăra l-a provocat. Pe de altă parte, tatăl și sora victimei își doresc ca bărbatul să rămână pentru totdeauna în închisoare.

Citeste si: Moartea Mădălinei Manole, încă un mister. Ce s-a aflat abia acum, la 11 ani de când "fata cu părul de foc" s-a stins din viață?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si