Close sidebar
Close sidebar

Și-a ucis soția din gelozie și apoi a încercat să se sinucidă. Cei doi aveau doi copii împreună

Un bărbat din Vaslui, tată a doi copii și-a ucis soția pentru că bănuia că este înșelat. După crima oribilă, ucigașul a încercat să se sinucidă, însă și-a provocat o rană și apoi a ales să se predea polițiștilor.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Soțul gelos din localitatea Albești, Vaslui, amețit de alcool și orbit de furie și-a înjunghiat soția de patru ori. Omul a recurs la acest gest pentru că suspecta că femeia cu care avea doi copii, îl înșeală.

După crimă, bărbatul a încercat să se sinucidă cu același cuțit, dar după ce și-a provocat o rană gravă a ales să se predea autorităților. Ucigașul a apelat la numărul de urgență 112 și a anunțat crima.

Și-a ucis soția din gelozie și apoi a încercat să se sinucidă. Bărbatul a lăsa doi copii orfani

„Când a venit SMURDUL nu a mai avut ce sa-i facă, deja era moartă.

Ca orice familie se mai ciondăneau ei aşa. Eu vă spun drept, nu mi vine să cred nici acum parcă." a declarat un vecin al familiei.

Citeste si: Bărbat găsit spânzurat într-un loc de joacă pentru copii

Cei doi soți lucrau în străinătate, iar el avea postul de șofer pe curse externe. Femeia de 42 de ani se întorsese de numai trei zile de la muncă din Germania, iar soțul ei se afla în țară de două săptămâni.

Vecinii consideră ca totul s-a întâmplat din cauza geloziei, pentru că el o suspecta că l-ar fi înșelat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Soția șoferului mort în accidentul de TIR din Sibiu, mesaj sfâșietor: "Mă pregătesc să vin după tine"

„Sunt nişte oameni la locul lor. Şi-au făcut o casă, au doi copii, am înţeles. Fata e la facultate la Bucuresti. Da, era gelos. Şi am înţeles că şi ea era frumușică." a transmis unul din vecinii familiei din Vaslui.

Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la spital sub pază, arată observator.tv.

„Pacientul a fost pe perioada consultului foarte agresiv, de aceea a necesitat pază. S-a hotărât ca pacientul să rămână la Vaslui, pe secţia de chirurgie.", a declarat medicul UPU, Carmen Piseru.

Citeste si: Cazul turistelor decapitate în Maroc. Parchetul cere executarea criminalilor

După ce se va reface, bărbatul va plăti în fața legii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI