Crima care i-a șocat pe locuitorii din Botoșani are detalii cel puțin cumplite. După ce și-a ucis soția în timp ce dormea, un individ a ales să își pună capăt zilelor. Descoperirea halucinantă a fost făcută chiar de către mama femeii care, terifiată de ceea ce a văzut, a alertat autoritățile.

Victima este o femeie în vârstă de 47 de ani și până în momentul în care a ajuns să fie ucisă de individul în vârstă de 53 de ani a fost agresată de mai multe ori de către acesta.

femeie ucisa, crima botosani, sinucidere, tragedie
După ce și-a ucis soția, individul s-a spânzurat. [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Tragedie din cauza geloziei

Gelozia ar fi fost la baza scandalurilor dintre cei doi soți, spun vecinii și mama femeii ucise cu sânge rece. Cu doar o zi înainte de a fi ucisă, femeia a sunat la 112 și, deși oamenii legii au venit la casa în care cei doi locuiau, nu ar fi fost luată nici măcar o măsură.

Femeia ar fi trebuit să meargă luni la secție pentru a da declarații. Înainte să poată face acest lucru, aceasta a fost ucisă în somn de către individ, care a lovit-o în cap cu o bărdiță pe care a luat-o chiar din magazia din gospodărie.

Când a realizat ce a făcut, individul a ales să își pună capăt zilelor. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Prin somn a lovit-o, ea e în pat și-i lovită în cap, creierul e afară. Și el s-a dus de la vale la cireș și s-a spânzurat. Toată viața lui asta vorbă o spunea: că eu am să te omor și eu am să mă spânzur, o să vadă lumea ce o să fac eu. De trei ori a fost poliția, dar nu a făcut niciodată nimic.

Nu a avut niciun ordin de restricție, probabil n-a cerut ea”, a declarat mama femeii ucise, notează monitorulbt.ro.

femeie ucisa, crima botosani, sinucidere, tragedie

Crima i-a îngrozit pe localnici. 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citește și: Primele rezultate ale anchetei în cazul morții președintelui Iranului, Ebrahim Raisi. Cum s-a petrecut, de fapt, tragedia aeriană?

Oamenii legii fac acum investigații în acest caz tulburător. 

„La data de 27 mai 2024, am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Hilișeu Horia a fost găsit decedat (prin spanzurare), în curtea locuinței, iar în interiorul imobilului, a fost găsită decedată soția acestuia, de 47 de ani. Femeia prezenta leziuni la nivelul capului.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și ucidere din culpă, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a transmis IPJ Botoșani.

Citește și: Caz șocant în Gorj! Un bărbat de 61 de ani este acuzat de zoofilie. A fost denunțat chiar de vecinul său


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si