Potrivit LifeNews.ru, barbatul s-a certat luni seara cu sotia, dupa ce femeia l-a amenintat ca va divorta de el si ii va lua si pe cei doi copii cu ea. Dupa ce a baut bine, barbatul si-a iesit din minti, a lovit-o in cap si apoi a strangulat-o cu o funie.

Ulterior barbatul si-a revenit din betie si si-a pus in aplicare planul de a scapa de cadavru.

Asa ca a bagat corpul neinsufletit al femeii intr-o geanta mare, a chemat un taxi si i-a cerut sa-l duca langa o padure de la marginea orasului Ceboksari. Aici el a ingropat geanta, convins fiind ca va scapa nepedepsit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totul a iesit la iveala cand mama femeii s-a alarmat ca fiica ei nu ii mai raspunde la telefon. A chemat Politia, iar agentii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere montate in fata locuintei. Asa au observat cum barbatul a plecat noaptea cu o geanta uriasa. Cadavrul a fost gasit in padure, cu funia inca in jurul gatului.

Confruntat cu probele, barbatul si-a recunoscut fapta.

Sursa foto: youtube


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si