Close sidebar
Close sidebar

Si-a ucis sotia si apoi a plimbat cadavrul cu taxiul prin oras. Doi copii au ramas fara mama. Cum s-a aflat crima

Crima oribila, in Rusia! Un barbat si-a ucis sotia la betie, nervos ca femeia voia sa divorteze de el.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit LifeNews.ru, barbatul s-a certat luni seara cu sotia, dupa ce femeia l-a amenintat ca va divorta de el si ii va lua si pe cei doi copii cu ea. Dupa ce a baut bine, barbatul si-a iesit din minti, a lovit-o in cap si apoi a strangulat-o cu o funie.

Ulterior barbatul si-a revenit din betie si si-a pus in aplicare planul de a scapa de cadavru. Asa ca a bagat corpul neinsufletit al femeii intr-o geanta mare, a chemat un taxi si i-a cerut sa-l duca langa o padure de la marginea orasului Ceboksari. Aici el a ingropat geanta, convins fiind ca va scapa nepedepsit.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Totul a iesit la iveala cand mama femeii s-a alarmat ca fiica ei nu ii mai raspunde la telefon. A chemat Politia, iar agentii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere montate in fata locuintei. Asa au observat cum barbatul a plecat noaptea cu o geanta uriasa.

Cadavrul a fost gasit in padure, cu funia inca in jurul gatului.

Confruntat cu probele, barbatul si-a recunoscut fapta.

Sursa foto: youtube

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI