O noua saptamana, o noua misiune pentru echipa lui Christian Sabbagh. Una deloc usoara. Batrana de pe bancheta din spate e tanti Ana si la cei 87 de ani ai sai, a ramas pe drumuri, ca un caine al nimanui. Langa ea, e una dintre fiice- mezina. Caci tanti Ana a crescut, in batatura ei din Vasilati, doua fete mandre. Povestea lor incepe normal, ca a oricarei familii. Dar continuarea seamana de-a dreptul cu un film de groaza.


-Mamaie, ce-i cu casa asta? Ia povestiti-ne!
-Am facut cuptor de caramida, am facut casa si acum m-a alungat fie-mea si m-a dat afara. Cu militia a venit, de 4 ori cu militia.
-Cand va uitati la aceasta casa cum va simtiti?
-Mi-e foarte greu…ca n-as fi plecat din ea pana nu muream. Dar daca m-a dat afara, aici, cu militia… A zis militianul: “Da cheile, scoate cheile, ca nu mai esti stapana, ai vandut!”. “Am vandut, zic, fara bani. Banii unde sunt? Ca-i miliardul la ea si v-a dat dumneavoastra bani… Miliardele unde sunt? si, zic, ati venit si aseara, si azi-dimineata la mine…”
-Mamaie, cat ati trudit pentru casa aceasta?
-Numai Dumnezeu mai stie, de sus, cat am muncit si am slugarit. Da, si m-a dat afara acum… Mi-a lasat poarta deschisa ca sa ma duc sa-mi iau lemnele.
-Dar dumneavoastra i-ati semnat vreun act?
-Am pus degetul, mama, eu n-am semnat, ca nu stiu carte.

-Dar ati pus degetul…ce v-au zis? Sa puneti degetul ca sa ce?
-Nu ma intreba de ce am pus degetul acolo.
-Nici notarita?
-Nimeni nu m-a intrebat, doar au zis: “Pune degetul colo, colo, colo… si am pus.” Dar nu mi-a dat nici un ban.
-Dar v-au spus ca va duc la notar ca sa le vindeti casa? Ce v-au zis?

Urmareste reportajul in materialul video de mai jos:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si