O femeie de 31 de ani a stat în comă 17 zile după ce a consumat un medicament pentru ameliorarea durerilor menstruale. Femeia se pare că a consumat medicamentul fără prescripție medicală. După înghițirea pastilei, tânăra a suferit o reacție rară, în urma căreia corpul său a ars din interior spre exterior, potrivit informațiilor transmise de dailymail.co.uk.

Viața lui Jaqueline Gmak s-a schimbat în totalitate după ce a ieșit din comă.

Tânăra prezintă mai multe arsuri pe corp, iar vederea i-a fost afectată în proporție de 40%.

"Mă simt ca un războinic", a declarat Jaqueline Gmak.

Citește și: "Un mincinos, un hoţ şi un criminal". Soția lui Aleksei Navalnîi aruncă cuvinte grele către Vladimir Putin, la începerea celui de-al cincilea mandat prezidențial

Jaquelina Gmak

Jaqueline Gmak

[Sursa foto: dailymail.co.uk]

A intrat în comă după ce a luat o pastilă pentru ameliorarea durerilor menstruale

Incidentul care putea să îi curme viața tinerei a avut loc în urmă cu 11 ani. Pentru a scăpa de durerile menstruale, Jaqueline a asimilat o pastilă, fără prescripție medicală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În mai puțin de 48 de ore, pe corpul tinerei au apărut vezicule de sânge, arsuri care generau mâncărimi și treptat, pierderea vederii. Jaqueline a ajuns de urgență la spital, unde medicii ar fi diagnosticat-o cu sindromul Stevens-Johnson (SJS) și au plasat-o în comă indusă.

Parcă aș fi fost arsă din interior spre exterior. Nu știam ce sa întâmplat cu mine. Am observat că tot corpul meu era bandajat, vederea mea era complet încețoșată și aveam un tub în gât, dar nu mă durea deloc.

Abia atunci a început să scadă bănuțul și mi-am dat seama că sunt foarte slab și că mi s-a întâmplat ceva foarte grav, a declarat Jaqueline Gmak, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și: Criminalul Ioanei, o tânără de 17 ani, a fost găsit! Adolescenta a fost ucisă cu sânge rece, pe o stradă din Belgia

Jaquelina Gmak

Jaqueline Gmak

[Sursa foto: dailymail.co.uk]

Medicii au luat decizia de a o induce în comă pentru ca tânăra să supraviețuiască.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Ei [medicii] mi-au spus că a fost un miracol că am supraviețuit. Familia mea nu m-a lăsat să mă văd în oglindă câteva zile. Când m-am uitat în sfârșit în oglindă, am văzut pe cineva pe care nu l-am recunoscut, a declarat Jaqueline Gmak, potrivit dailymail.co.uk.

În urma afecțiunii rare pe care a suerit-o, Jaqueline a suferit probleme cu vedere. Tânăra a suferit până în prezent 24 de operații pentru a-și căpăta vederea.

Cel mai greu obstacol de depășit este să știu că nu voi avea niciodată viziunea pe care o aveam cândva. Mi-aș dori să găsesc un leac să văd din nou. Dar mă simt ca un războinic, a declarat Jaqueline Gmak, potrivit dailymail.co.uk.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si