Doi tineri sarmani din Buzau au avut parte de o nunta ca-n povesti! Un preot cu suflet mare le-a organizat indragostitilor o petrecere autentic romaneasca. Mirii si invitatii au purtat costume traditionale romanesti, iar meniul cu tocana, miel si mamaliguta a fost servit in farfurii de lut!

Si-au unit destinele imbracati in straie populare, intr-un sat locuit doar de 3 oameni!  Ionut si Nicoleta sunt doi tineri nevoiasi,  are traiau in zona de munte.

Un preot cu suflet mare le-a organizat o nunta ca-n povesti!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cine ar fi crezut ca o mireasa ar da in ziua nuntii rochia alba, pretioasa, pe ia romaneasca? Ei bine, tanara de 18 ani a fost mai incantata ca niciodata. Cu mandrie au purtat costumul traditional si invitatii. 

Nici meniul de nunta n-a fost unul modern. In timp ce unii mananca icre negre ca aperitiv, la nunta celor doi s-a gatit in aer liber la ceaun: tocanita, carne de miel in vin si multe alte bunatati.

Tinerii insuratei au fost luati sub aripa sa de parintele Milea, cel care a construit intre coline un sat dacic. Aici, cei 3 locuitori traiesc la fel ca in antichitate si le-au pregatit si mirilor o incapere traditionala, unde vor locui de-acum inainte.

Micuta comunitate poate fi vizitata de turisti dornici sa experimenteze viata de odinioara. Ba mai mult, oamenii locului spera sa aiba din ce mai multi vecini.

„Nadajduim ca vor veni si alti oameni care vor dori sa traiasca ca dacii de odinioara”, spune preotul Mihai Milea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si