”Vă informăm că la data de astăzi, 8 septembrie a.c. în judeţul Sibiu sunt active un număr de 290 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2”, a transmis, marţi, Prefectura Sibiu.

Potrivit statisticii prezentate, 150 de cazuri sunt în municipiul Sibiu, 18 la Mediaş, 15 la Slimnic şi 11 la Miercurea Sibiului.

În alte localităţi sunt mai puţine cazuri, însă în câteva rata de infectare este considerată mare, având în vedre populaţia redusă.

În această situaţie sunt localităţile Arpaşu de Jos, cu 7 cazuri, şi Ludoş, cu 5 cazuri, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile depăşeşte 3 cazuri la 1.000 de locuitori.

Sibiu: 290 de cazuri active de coronavirus în judeţ, cele mai multe în municipiul Sibiu

În municipiul Sibiu, incidenţa cumulată este de 0,74 cazuri la 1.000 de locuitori.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

sibiu cazuri coronavirus
sibiu cazuri coronavirus[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bruce Williamson, fost solist al trupei The Temptations, ucid de COVID-19

Citeste si: Medicul Virgil Musta: Nu vor exista “zero riscuri” în cazul trimiterii copiilor la şcoală

Citeste si: Victorie fantastică a României în Austria. Naționala antrenată de Rădoi, pe primul loc în grupa din Liga Națiunilor

Prefectura Sibiu a mai prcizat că există şi 12 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, care, deşi nu au domiciliu pe raza judeţului Sibiu, s-au infectat şi sunt internate în unităţi medicale din Sibiu.

Citeste si: Alexandru Rafila, despre începerea noului an școlar: „Această materie e foarte riscantă”

În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 1.612

de persoane (dintre care 1.502 adulţi şi 110 copii). Până la data curentă au fost vindecate 1.103 de persoane, iar 92 persoane au decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si