Close sidebar
Close sidebar

Sibiu: O tânără a murit după ce a intrat cu maşina într-un TIR pe DN 7

O tânără a murit, marţi dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 7, în judeţul Sibiu, după ce a intrat cu maşina într-un TIR condus regulamentar, impactul fiind urmat de un incendiu la cabina autotrenului.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat pentru News.ro că autoturismul condus de o femeie  in varsta de 28 de ani a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR condus regulamentar. În urma impactului, soferita, din localitatea Talmaciu,  si-a pierdut viata.


Soferul TIR-ului, un barbat in varsta de 30, din Poiana Sibiului, a fost ranit. In urma impactului dintre cele doua masini, cabina TIR-ului a luat foc.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au declarat ca la locul accidentului au intervenit cinci echipaje SMURD, de descarcerare si de pompieri.

Şoferiţa vinovată de producerea accidentului a fost scoasă din maşină de echipajul de descarcerare, iar traficul la locul accidentului a fost blocat aproape două ore.

Sursa foto: arhiva

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI