Close sidebar
Close sidebar

Sibiu: Trafic blocat pe DN 14, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Un sofer este incarcerat

Circulatia rutiera pe DN 14, intre Sibiu si Sighisoara, este intrerupta, marti dimineata, dupa ce doua masini s-au ciocnit, unul dintre soferi fiind incarcerat. Primele informatii arata ca o alta persoana a fost ranita, mai multe echipaje de Politie si pompieri ajungând la fata locului.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvânt al Politiei Judetene Sibiu, Elena Welter, a declarat, marti, corespondentului News.ro, ca doua masini care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit pe DN 14, intre localitatile Sura Mare si Slimnic, circulatia intre Sibiu si Sighisoara fiind blocata.

”Cauza probabila este viteza neadaptata. Unul dintre soferi este incarcerat, iar traficul este complet blocat”, a precizat Elena Welter.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu au precizat ca o alta persoana a fost ranita si necesita ingrijiri medicale, dar nu se cunoaste deocamdata cât de grava este starea celor doi raniti.

Mai multe echipaje de interventie se afla la locul accidentului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI