”După mai bine de 8 zile de misiune zilnică, determinare şi efort susţinut, fetiţa căzută accidental în râul Cibin a fost găsită de pompierii militari”, a transmis, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Potrivit sursei citate, din primele informaţii reiese că trupul copilului a fost găsit în zona localităţii Tălmaciu, la 26 de kilometri de locul unde s-a produs tragedia, pe malul râului Cibin.

Sibiu: Trupul fetiţei care a căzut în râul Cibin a fost găsit după opt zile

sibiu trup fetiță


Fetiţa de aproximativ cinci ani a căzut în râul Cibin, în 23 iunie, în municipiul Sibiu, zona străzii Orzului. Incidentul s-ar fi produs în timp ce fetiţa se juca pe malul apei, cu alţi copii.

Citeste si: VIDEO| Copil mutilat și ținut sclav la stână

Citeste si: Peste 40 de persoane de pe platforma Şantierului Naval Damen Galaţi, confirmate cu coronavirus

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cîţu, la prezentarea Planului de relansare economică: „După 30 de ani de minciuni, a venit momentul să reconstruim România”

Pompierii au intervenit încă de atunci, însă apa râului era extrem de învolburată şi cu debit mare, din cauza ploilor din ultima perioadă.

Citeste si: Guvernul din Grecia a stabilit modul in care vor fi primiti turistii de la 1 iulie! Iata ce vor trebui sa completeze obligatoriu, cu 48 de ore inainte de intrarea in tara! 

Pompierii au căutat-o în fiecare zi pe fetiţă, cu bărci pneumatice, cu scafandri, în diferite zone din municipiul Sibiu şi alte localităţi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si