Close sidebar
Close sidebar

Șicanare periculoasă între două TIR-uri, surprinsă pe o cameră de bord

Un val de reacții a apărut pe rețelele de socializare, după ce mai multe imagini filmate cu o cameră de bord arătau cum două TIR-uri se șicanau.

Diana Puiu,

Șicanare periculoasă între două TIR-uri, surprinsă pe o cameră de bord

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Imagini de coșmar au fost surprinse pe o cameră de bord a unei mașini de pe Valea Oltului.
Un cap tractor a fost la un pas să sară de pe partea carosabilă și să ajungă în Olt. Incidentul era pe cale să se întâmple deoarece TIR-ul din față nu l-a lăsat să încheie depășirea, motiv pentru care a fost nevoit să tragă de volan.

Citeste si: VIDEO-Un motociclist a fost atacat cu un cuțit în stradă

Părerile oamenilor care au văzut filmările sunt împărțite, astfel îl condamnă și pe cel care a efectuat manevra de depășire, dar și pe cel care nu l-a lăsat pe bărbat să depășească.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Un microbuz a lovit o casă, iar trei persoane au ajuns la spital

"Cel fără remorcă a făcut o manevră excepţională, evitând un accident foarte grav, dar şoferul din faţă nu s-a asigurat deloc...

Nu înţeleg de ce cu filmarea asta nu e suficient să îi bagi pe amândoi în puşcărie, carnetul pe viaţă, amenzi să nu le mai poată plăti.", a fost unul dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Un motociclist a fost atacat cu un cuțit în stradă

O șicanare în trafic dintre doi șoferi s-a terminat cu o bătaie între un motociclist și un șofer al unui autoturism.

”În data de 21 mai 2022, în jurul orei 22. 30, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 2 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că 3 bărbaţi sunt  implicaţi într-un conflict fizic. La  faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii menţionate, precum şi echipaje de prim ajutor”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Citeste si:  VIDEO| O mamă și fiul ei au fost la un pas de moarte, după un accident violent petrecut în județul Timiș

Motociclistul avea asupra lui o armă albă. ”  Din primele date a rezultat faptul că pe fondul unei şicanări în trafic, cele trei persoane s-au implicat într-o altercaţie, în urma căreia conducătorul auto şi cel moto au suferit anumite vătămări. Au fost evaluaţi

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI