Înmormântarea lui Mitică Popescu va avea loc vineri, la Cimitirul Bellu, din Capitală.

Sicriul actorului Mitică Popescu va fi depus joi la Teatrul Mic din Capitală

„Ne luăm rămas bun de la îndrăgitul Mitică Popescu mâine, între orele 12:30-19:30, în foaierul Teatrului Mic – Str. Constantin Mille nr. 16, iar de la orele 20:30 trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Cimitirului Bellu.

Citește și: Mitică Popescu a murit la 86 de ani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu să-l odinească în pace şi lumină pe marele nostru actor Mitică Popescu! O ultimă, adâncă reverență, Maestre!”, au trasmis reprezentanții Teatrului Mic.

Actorul s-a stins din viață pe data de 3 ianuarie din cauza unor probleme cardiace

Marele actor a fost internat la sfârșitul anului trecut la Spitalul Floreasca din Capitală, secția Cardiologie, de unde a fost externat pe data de 30 decembrie.

Citește și: Ultimele imagini cu marele actor Mitică Popescu în viață

Mitică Popescu și-a dat ultima suflare la Spitalul Elias, cauza fiind problemele cardiace, pe fondul multiplelor comorbidităţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si