Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Mitică Popescu a fost depus joi, la ora 12.30, la Teatrul Mic.

Slujba de înmormântare va avea loc vineri

„Ne luăm rămas bun de la îndrăgitul Mitică Popescu mâine, între orele 12:30-19:30, în foaierul Teatrului Mic – Str. Constantin Mille nr. 16, iar de la orele 20:30 trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Cimitirului Bellu. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu.

Dumnezeu să-l odinească în pace şi lumină pe marele nostru actor Mitică Popescu! O ultimă, adâncă reverență, Maestre!”, au trasmis reprezentanții Teatrului Mic.

Citește și: VIDEO- Sicriul actorului Mitică Popescu va fi depus joi la Teatrul Mic din Capitală

Slujba de înmormântare a actorului va avea loc vineri, 6 ianuarie, de la ora 15:00, la Cimitirul Bellu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Ultimele imagini cu marele actor Mitică Popescu în viață

Mitică Popescu a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București în anul 1967. Problemele sale de sănătate s-au agravat la sfârșitul anului trecut, când a fost internat pentru probleme cardiace.

Ce a transmis familia după moartea actorului

Mitică Popescu a murit marţi la Spitalul Elias. 

Citește și: A murit celebrul actor Mitică Popescu la vârsta de 86 de ani

La scurt timp după decesul actorului, familia a transmis un comunicat:

Citește și: S-a stins din viață Mitică Popescu

„Îndrăgitul actor Mitică Popescu s-a stins din viață după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată. A înfruntat totul până în ultimele clipe cu curaj și cu simțul umorului care l-a făcut atât de deosebit printre „monștrii sacri” ai teatrului și filmului românesc. S-a încercat tot posibilul de către personalul medical, care merită recunoștință, dar boala n-a putut fi învinsă.

Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes. Chiar dacă a mai avut puține apariții publice, s-a bucurat tot timpul de dragostea și admirația tuturor celor care l-au cunoscut sau întâlnit, de respectul și prietenia unanimă a membrilor activi din galeria clubului Rapid București, de afecțiunea și căldura familiei care i-a fost mereu alături”, a transmis familia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si