Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Sicriul cu trupul actorului Mitică Popescu, depus în foaierul Teatrului Mic. Când va avea loc înmormântarea

Cei care vor să-şi ia rămas bun de la marele actor Mitică Popescu o pot face joi, între orele 12.30-19.30, în foaierul Teatrului Mic din Str. Constantin Mille nr 16, unde va fi depus sicriul acestuia. Vineri, îndrăgitul actor va fi înmormântat la Cimitirul Bellu.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Mitică Popescu a fost depus joi, la ora 12.30, la Teatrul Mic.

Slujba de înmormântare va avea loc vineri

„Ne luăm rămas bun de la îndrăgitul Mitică Popescu mâine, între orele 12:30-19:30, în foaierul Teatrului Mic – Str. Constantin Mille nr. 16, iar de la orele 20:30 trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Cimitirului Bellu. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu să-l odinească în pace şi lumină pe marele nostru actor Mitică Popescu! O ultimă, adâncă reverență, Maestre!”, au trasmis reprezentanții Teatrului Mic.

Citește și: VIDEO- Sicriul actorului Mitică Popescu va fi depus joi la Teatrul Mic din Capitală

Slujba de înmormântare a actorului va avea loc vineri, 6 ianuarie, de la ora 15:00, la Cimitirul Bellu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Ultimele imagini cu marele actor Mitică Popescu în viață

Mitică Popescu a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București în anul 1967. Problemele sale de sănătate s-au agravat la sfârșitul anului trecut, când a fost internat pentru probleme cardiace.

Ce a transmis familia după moartea actorului

Mitică Popescu a murit marţi la Spitalul Elias. 

Citește și: A murit celebrul actor Mitică Popescu la vârsta de 86 de ani

La scurt timp după decesul actorului, familia a transmis un comunicat:

Citește și: S-a stins din viață Mitică Popescu

„Îndrăgitul actor Mitică Popescu s-a stins din viață după afecțiuni grave și o suferință de scurtă durată. A înfruntat totul până în ultimele clipe cu curaj și cu simțul umorului care l-a făcut atât de deosebit printre „monștrii sacri” ai teatrului și filmului românesc.

S-a încercat tot posibilul de către personalul medical, care merită recunoștință, dar boala n-a putut fi învinsă.

Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes. Chiar dacă a mai avut puține apariții publice, s-a bucurat tot timpul de dragostea și admirația tuturor celor care l-au cunoscut sau întâlnit, de respectul și prietenia unanimă a membrilor activi din galeria clubului Rapid București, de afecțiunea și căldura familiei care i-a fost mereu alături”, a transmis familia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI