Inpectorul Florin Motataianu l-a invatat sa adulmece de la distanta mirosul tutunului. Si-a inceput activitatea in 2009, iar acum prezenta lui pe teren este esentiala. Sid pleaca de multe ori in misiuni in intreaga tara alaturi de Florin.

„Este un instrument de temut pentru ca a gasit cam tot ceea ce ei au putut imagina ca si modalitati de ascundere. Le este teama de un control cu cainele.

In afara de cei care se ocupa cu traficul de tigari, restul cetatenilor care trec prin punct il iubesc, este un caine obisnuit sa lucreze cu oamenii, este afectuos“, a declarat vamesul pentru adevarul.ro.

Sid reuseste sa descopere tigari de contrabanda in cele mai ascunse locuri. Niciun aparat de ultima generatie nu ar putea face asta, iar patrupedul nu da gres niciodata. Depisteaza marfa in cinci minute.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Avem situatii cand persoane pe care noi le suspectam ca se ocupa cu traficul de tigari renunta sa mai calatoreasca atunci cand vad ca Sid este la lucru.

De multe ori fac controale cu cainele pe pista, la coloana de masini, pentru a face o eventuala selectie, poate cainele simte ceva si atunci masina respectiva o selectam pentru un control amanuntit. In acelasi timp, supraveghez si turistii si incerc sa observ anumite reactii“, povesteste vamesul de la Portile de Fier I.

Cititi AICI mai mult.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si