Se cauta spioni si nu este nicio gluma!

De aceasta data, nu pentru vreo scena de film sau pentru vreo cascadorie.

"Serviciul de Informatii Externe organizeaza, incepand cu data de 02.04.2017, un proces de selectie pentru ocuparea a 40 de posturi de ofiteri operativi, 15 posturi de ofiteri specialisti limbi straine si 30 posturi de ofiteri specialisti IT."

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dar, inainte de a va imbraca intr-un costum elegant, asemanator cu al celebrului agent 007 din seria James Bond, ar fi bine sa va asigurati ca...aveti ce-i trebuie unui ofiter SIE!

Un ofiter informativ trebuie sa fie capabil sa obtina informatii secrete din afara tarii, care sa asigure securitate Romaniei si sa ajute la eliminarea oricaror riscuri pentru tara sa. Cel putin asta se cere in anuntul postat pe site-ul Serviciului de Informatii Externe.

"Ofiterii operativi sunt oameni inteligenti, educati, bine pregatiti, antrenati în Serviciul de Informatii Externe sa îsi croiasca drum catre persoanele, locurile si mediile în care se gasesc informatii de interes pentru siguranta nationala."

Pe langa studii superioare, viitorul ofiter SIE ar trebui sa aiba o reputatie "curata", fara cazier judiciar si fiscal, ar ajuta sa fie "umblat" prin strainatate si sa fie tanar, adica pana in 35 de ani, potrivit anuntului oficial.

Doritorii isi pot trimite electronic, dosarele pe site-ul Serviciului de Informatii Externe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si