O altă femeie, de 45 de ani, a fost prinsă sub roțile autoturismului scăpat de sub control în parcarea supermarketului.

Imaginile teribile au fost surprinse de camerele de supraveghere

Pe imagini se poate observa cum șoferița pornește în marșarier, moment în care lovește o altă femeie care se afla în spatele mașinii sale și pe care nu o observase. 

Victima este târâtă câțiva metri bun pe asfalt.

După ce a lovit-o pe femeia de 45 de ani care trecea prin spatele mașinii sale, șoferița se oprește, apoi accelerează din nou, victima ajungând sub autoturism. Cursa nebunească a șoferiței se oprește în momentul în care autoturismul său izbește alte două vehicule care erau parcate. 

Citeste si: VIDEO| Șoferul din Brăila care l-a spulberat intenționat cu mașina pe tânărul care îi înjunghiase fratele NU a fost reținut

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Martorii intervin imediat și fac tot posibilul să scoată victima de sub roțile mașinii, însă nu reușesc, motiv pentru care este solicitată intervenția pompierilor de la descarcerare.

“Au intervenit în cel mai scurt timp pentru extragerea victimei de sub autoturism folosind pernele pneumatice, după care au predat echipajului medical.”, a declarat Dan Petru Daniel, purtător de cuvânt ISU Mureș.

Citeste si: Călcat cu mașina pentru 25 de lei

Victima a scăpat ca prin minune cu doar câteva zgârieturi

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului care a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specilitate.”, a declarat Emilia Farcaș, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

Șoferița s-a ales, în schimb, cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Femeia le-a spus polițiștilor că s-a pierdut cu firea și a reacționat instinctiv. A realizat ce a făcut abia când s-a dat jos din mașină. 

Citeste si: Un bărbat din Craiova a murit la coadă la pui! A fost călcat în picioare

VIDEO- Imaginile surprinse de camerele de supraveghere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si