Cel mai temut clan din România este din nou în atenția presei. Nuțu Cămătaru a făcut noi declarații la lansarea cărții lui Codin Maticiuc.

Citeste si: VIDEO- Fiul doctorului Ciomu, acuzat de legături cu interlopii și de cămătărie

Sile Cămătaru a trecut prin momente cumplite. El a fost grav afectat de Coronavirus în penitenciar. Dezvăluirea a fost făcută de Nuţu Cămătaru la lansarea cărţii „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Petrecere cu săbii, topoare și furci, în București, dată în cinstea unui temut interlop: „Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească”

Ce a zis Nuțu Cămătaru despre fratele lui

„Sile Cămătaru a avut 90% plămânii afectati, l-am transferat cu japca la spital la Jilava, ca era sa moară la spital. Ion Petrisor a fost dus si el la spital in aceeasi zi si a doua zi el a decedat. Eu sunt vaccinat, am trecut si prin boala. Fratele meu a facut boala in penitenciar si daca nu ma zburleam eu la sistem putin il lasau acolo sa moara”,

a povestit Nuţu Cămătaru la conferinţa de presă.

Citeste si: VIDEO- Afacerist din Capitală, reținut de poliție sub acuzația de viol

sile cămătaru la un pas de moarte în închisoare

Sile Cămătaru, alături de fiul lui.

[Sursa foto: Facebook]

Nuțu Cămătaru a mărturisit la lansarea cărţii lui Codin Maticiuc că a fost infectat şi el cu coronavirus şi că este vaccinat.

Codi Maticiuc a transmis, prin intermediul unei postări pe Facebook, că a scris o carte despre interlopul Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru.

Cartea intitulată „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru” a fost lansată miercuri, alături de protagonist, Nuţu Cămătaru.

Citeste si: Cine e persoana care i-a făcut legătura lui Codin Maticiuc cu Nuțu Cămătaru: "I-am zis, băi, te rog, mă duci și pe mine la Nuțu?"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si