Close sidebar
Close sidebar

Silvia Ioniță, mesaj emoționant pentru copiii aflați în grija SOS Satele Copiilor

„Abia aștept să vă strâng în brațe! O să ne revedem când totul se va termina cu bine”.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Află cum poți ajuta mai mulți copii aflați în situații de risc.

Silvia Ioniță, prezentatoarea principalului grupaj informativ al Știrilor Kanal D din timpul săptămânii, a trimis un mesaj emoționant copiilor aflați în grija asociației SOS Statele Copiilor.

Citeste si: Coronavirus. Rafila: Probabil spre sfârșitul lunii aprilie vom avea mii de cazuri zilnic

Aceasta i-a îndemnat să profite cât mai mult de acest timp petrecut în casă, prin jocuri, lecturi inspiraționale și, de asemenea, să asculte de tot ceea ce le spun cei care au grijă de ei în casele SOS.

Citeste si: Trei angajaţi ai unor spitale din Galaţi, infectaţi cu coronavirus

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Stăm în casă, da? Și nu ne plictism! Citim mai mult, ne jucăm mai mult și suntem inventivi(...)

Dar nu uitați că în această perioadă este foarte important să ne spălăm temeinic pe mâini, ca să ne putem proteja.(...) Abia aștept să vă strâng în brațe, o să ne revedem când totul se va termina cu bine!”, le-a transmis copiilor îndrăgita prezentatoare.

Silvia Ioniță s-a implicat activ în sprijinirea activităților derulate de SOS Satele Copiilor pentru micuții aflați în dificultate. Aceasta a ajuns și în mijlocul copiilor din Satul SOS aflat în București, unde i-a cunoscut pe beneficiarii eforturilor asociației și oamenilor de bine, pe voluntari și pe mamele SOS.

Citeste si: Analiza care îți spune dacă esti imun la Coronavirus

Silvia Ioniță, mesaj emoționant pentru copiii aflați în grija SOS Satele Copiilor

În satele SOS se află în acest moment 150 de copii și tineri; mamele SOS, voluntarii din echipa psiho-pedagogică se află alături de aceștia tot timpul, fac temele împreună, continuă meditațiile, jocurile de dezvoltare personală, astfel încât să mențină un ritm normal al tuturor activităților, iar copiii să fie și să se simtă în siguranță.

SOS Satele Copiilor trage un semnal de alarmă în ceea ce privește comunitățile vulnerabile, unde asociația susține în acest moment 400 de copii. Sunt multe familii care nu au provizii de alimente, nu au produse de bază de igienă, apă potabilă, lemne suficiente, stau cu chirie sau au rămas fara venituri, odată cu instalarea crizei generată de epidemie. SOS Satele Copiilor face un apel către oamenii cu inimă mare pentru astfel de nevoi urgente.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Klaus Iohannis, noi declarații despre gestionarea epidemiei de coronavirus. Ce măsuri au fost luate?

Cu un sms, în valoare de 4 Euro, la 8864, cu textul MAMA, putem veni lunar în sprijinul acestor familii aflate în dificultate. Pentru dezabonare, puteți trimite gratuit SMS cu textul MAMA STOP.

Mai multe informații despre activitatea organizației și despre cum putem ajuta copiii și familiile aflate în situații limită puteți afla accesând site-ul oficial al organizației: https://www.sos-satelecopiilor.ro/

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI