Medicii au venit cu o veste cruntă în cazul lui Silvio Berlusconi. În urma analizelor și a investigațiilor a reieșit faptul fostul prim-ministru al Italiei are leucemie.

Silvio Berlusconi a fost diagnosticat cu leucemie

Fostul premier al Italiei a fost internat, miercuri, la Spitalul San Raffaele din Milan, din cauza unor probleme cardiace. Surse din anturajul lui Berlusconi susțin că acesta a fost diagnosticat cu leucemie.

Citește și: Fostul premier italian Silvio Berlusconi este la terapie intensivă

Liderul Forza Italia a fost internat pentru mai multe zile și săptămâna trecută, la același spital, însă apropiații lui Silvio Berlusconi au fost rezervați în declarații.

Magnatul se confruntă cu mai multe probleme de sănătate

Magnatul miliardar din domeniul media, de patru ori premier, a avut în ultimii ani mai multe probleme de sănătate şi abia ieşise din spital săptămâna trecută.

Citește și: Fostul ministru italian al Afacerilor Externe a murit. Franco Frattini avea 65 de ani

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit presei italiene, liderul Forza Italia a fost supus unei tomografii computerizate şi urmează să facă investigații suplimentare.

Agenția de presă Ansa a precizat că acesta a fost spitalizat în cursul dimineții „pentru probleme cardiovasculare", iar starea sa este "stabilă în prezent".

Citește și: Cine este Giorgia Meloni, prima femeie care ar putea deveni premierul Italiei

Silvio Berlusconi, al cărui partid Forza Italia face parte din coaliția care susține guvernul condus de Giorgia Meloni, a mers de mai multe ori la spital în ultima perioadă, ultima dată săptămâna trecută,

oficial pentru controale de rutină.

Citește și: Berlusconi îl acuză pe Zelenski pentru războiul dintre Rusia și Ucraina. Reacția dură a viitorului premier italian, Giorgia Meloni

În aprilie 2021, el a fost spitalizat mai mult de trei săptămâni pentru "sechele ale Covid-19", boală pe care a făcut-o în septembrie 2020. De asemenea, a suferit o operație majoră pe cord deschis în 2016, urmată de o intervenție chirurgicală pentru o obstrucție intestinală în primăvara anului 2019.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si